Webdesign

Bekijk de kosten van een webdesign

20%

Korting

58,80 Vanaf prijs

49,-   per uur

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een webdesigner?

Webdesign

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Webdesign houdt in dat een website wordt vormgegeven. De verschillende onderdelen op de website krijgen een vorm en de lay out wordt vormgegeven. Onder webdesign valt nog niet het technisch ontwikkelen van de website, het functioneel maken van een website. Het design gaat om de structuur en de opmaak van de website. Hierbij moet de boodschap duidelijk naar voren komen en dit moet vertaald zijn in de huisstijl van het bedrijf.

Webdesign

58,80 Vanaf prijs:

49,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Concepten

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS Responsive Webdesign (Voor tablet en mobile)

Webdesign

Bij het ontwikkelen van webdesign wordt er ook rekening gehouden met usability. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met het gemak waarmee de website gebruikt moet kunnen worden. De indeling moet logisch zijn en moet uitlokken om verder te lezen of kijken en wellicht ook tot het overgaan tot conversie. Boek nu uw webdesigner via ServiceRight Multimedia!

Veelgestelde vragen over een webdesigner

Wat zijn de kosten van webdesign?

De kosten van webdesign hangen af van verschillende factoren. Er zijn websites in verschillende groottes, zo kan het bijvoorbeeld een one-page website zijn, met relatief weinig opties. Dit zal vaak goedkoper zijn dan een website met tientallen verschillende pagina’s die allemaal een eigen design nodig hebben. Hier is een webdesigner langer mee bezig en kost daardoor ook meer. De prijzen kunnen hierdoor variëren van ongeveer €1000 tot €15000. Dit om een beeld te kunnen geven van hoe uiteenlopend de kosten kunnen zijn voor webdesign. Om u te kunnen voorzien van een juiste prijs, kunt u de online tool op de website invullen en we zullen u direct een prijs laten zien. Vul de tool zo concreet mogelijk in, zodat we ook een duidelijke indicatie van de kosten kunnen laten zien. Wilt u liever eerst telefonisch contact om de mogelijkheden te bespreken voor uw webdesign? Het is ook mogelijk om op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur telefonisch contact op te nemen via 088-2222006. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken voor uw webdesign en ook de kosten bespreken die hierbij komen.

Wanneer u gebruik maakt van een webdesigner via ServiceRight Multimedia kunt u er vanuit gaan dat u een design van een professionele webdesigner ontvangt. Van tevoren worden de wensen en eisen besproken zodat het webdesign na het opleveren volledig naar wens is en u verder kunt met het ontwikkelen van de website. Sommige webdesigners kunnen ook het design direct voor u implementeren op de website. Deze opties hebben invloed op de kosten van uw opdracht.

Doen jullie ook aan WordPress webdesign?  

Er zijn WordPress specialisten aangesloten bij ServiceRight Multimedia die u kunnen voorzien in WordPress webdesign. WordPress is een contentmanagement systeem dat het meest gebruikt wordt. Binnen WordPress is het mogelijk om voor een thema te kiezen, maar het is ook mogelijk om een volledig eigen design te gebruiken voor uw WordPress website of webshop. Wanneer u kiest voor een eigen design, kunt u hiervoor een webdesigner inschakelen, maar het is ook mogelijk als u kiest voor een bepaald thema om hier een webdesigner voor in te schakelen. Zij kunnen bijvoorbeeld specifiek voor dat thema met de bijbehorende opties een design ontwikkelen zodat u vervolgens de implementatie hiervan eenvoudig zelf kunt uitvoeren.

Het voordeel van WordPress is dat er ook talloze plug-ins beschikbaar zijn die u kunt activeren op de website. Deze plug-ins zorgen vaak voor gemak zonder dat u hiervoor kennis hoeft te hebben van programmeertaal. Dit kan bijvoorbeeld een spamfilter zijn, maar ook een page builder. Hierdoor is WordPress erg gebruiksvriendelijk en wordt dit CMS ook veel gebruikt door mensen die geen of weinig kennis hebben van code.

Het is ook mogelijk om het programmeren van de website te boeken via ServiceRight Multimedia. Er zijn gespecialiseerde webdesigners die ook het design kunnen implementeren op de website. Hierdoor kunt in één keer een prijs afspreken en bent u vaak voordeliger uit dan dat u de diensten los boekt. Heeft u alleen een design nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk alleen het design te boeken. Heeft u al een webdesign en wilt u deze laten programmeren? Ook dit is mogelijk om los te boeken bij ServiceRight Multimedia!

Kan ik mijn webshop ook laten designen?

Het is zeker mogelijk om een webshop te laten designen. Bij een webshop is het extra belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk is en zorgt voor hoge conversie. Op deze manier kunt u de webshop het meest succesvol maken. Bij het designen van een webshop komen er meer aspecten kijken dan bij een simpele website. Zo moet er goed gekeken worden naar conversieoptimalisatie en de SEO-mogelijkheden voor de webshop. Al deze elementen komen samen op de website en moeten goed op elkaar aansluiten. Er zijn specialisten aangesloten bij ServiceRight Multimedia die veel ervaring hebben in het designen van een webshop. Zij kunnen u voorzien in het design van uw webshop, ongeacht de grootte van de webshop. Verkoopt u bijvoorbeeld maar één product? Dan komt de website er waarschijnlijk heel anders uit te zien dan een website die 10.000 producten bevat in 20 verschillende categorieën. Het is daardoor noodzakelijk voor de designers om exact te weten waarvoor de webshop bestemd is en welke producten erin komen te staan. De webshop moet ook volledig gericht zijn op de doelgroep van de webshop. Deze informatie is van groot belang voor de designers om een zo goed mogelijk design te kunnen ontwerpen.

Een webshop designer weet ook precies hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de aandacht van uw bezoekers gaat naar hetgeen dat u belangrijk vindt en hoe de meeste conversie kan worden behaald. Mensen besteden enkele seconde aan een pagina en weten direct of ze verder gaan of niet. In dit korte moment moet u er daarom voor zorgen om direct de aandacht van uw (potentiële) klant te krijgen!

Kan ik mijn webdesign aan studenten uitbesteden?

Het is mogelijk om uw webdesign aan studenten uit te besteden, echter maakt ServiceRight Multimedia wel alleen gebruik van webdesigners die al langer werkzaam zijn in dit vakgebied of hier een opleiding voor hebben gevolgd. Hierdoor bent u zeker van de juiste kwaliteit van de webdesigners. Het draait bij ServiceRight Multimedia om kwaliteit en wij willen ervoor zorgen dat uw opdracht door specialisten uitgevoerd wordt. Er zijn ook studenten beschikbaar die tijdens de studie al meerdere opdrachten hebben uitgevoerd en die professioneel werk kunnen opleveren. Hierdoor kunt u ook kiezen voor een student om op uw webdesign opdracht te laten uitvoeren.

In welke Nederlandse steden is een webdesigner het meest gezocht?

Wat is responsive webdesign?

Een responsive webdesign, wellicht ziet u deze term steeds vaker voorkomen, maar heeft u geen idee wat dit betekent. Bij een responsive website past de website zich aan naar het scherm waarop de website bekeken wordt. Wanneer u een website op een desktop kijkt, heeft u een veel breder beeld en kan er dus ook meer in de breedte worden gewerkt. Wanneer u de website op een tablet kijkt wordt dit al een stuk kleiner en op de mobiele telefoon is het helemaal een smal beeld. Het is daarom belangrijk dat de website zich aanpast naar de grootte van het scherm zodat de website functioneel nog steeds goed is te gebruiken, maar ook alles nog goed is te zien en te lezen zonder dat u op het scherm hoeft in te zoomen en heen en weer hoeft te swipen. 

Een klein voorbeeld: op de website ziet u het menu bovenaan de website in een grote balk naast elkaar staan en wordt het hele scherm in de breedte gevuld met het menu. Op de mobiele telefoon is dit uiteraard niet mogelijk en wordt er gebruik gemaakt van de zogenoemde hamburger. Dit betekent dat het menu geschaald wordt onder één knop en wanneer u hierop klikt het menu zich naar beneden uitvouwt. Bij een responsive webdesign maakt de webdesigner een webdesign voor de verschillende schermen. Hierdoor weten de programmeurs precies hoe de websites eruit moeten komen te zien en kunnen direct beginnen met het programmeren.

Webdesign in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Webdesign geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw development dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de development dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Development voor uw Webdesign?

500+ aangesloten servicepunten (Development bureaus)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde development bureaus van Nederland

Op maat toegewezen development bureaus op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7742 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Development

-20%

WordPress website laten maken NU tijdelijk 20% korting

Professionele website
Oplevering in 1 week
Eenvoudig zelf te onderhouden

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke