WordPress website laten maken Beek en Donk

Bekijk de kosten van wordpress website maker in Beek en Donk

20%

Korting

234,- Vanaf prijs

195,-

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een wordpress website maker Beek en Donk?

Wordpress website laten maken

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Heeft u een goed idee en wilt u hiervoor een website laten maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een WordPress website te laten maken. WordPress is een content management systeem (CMS) die het meest gebruikt wordt om een website te ontwikkelen en te onderhouden. De specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Multimedia kunnen voor u een responsive website maken die uniek is en perfect past bij uw doelgroep en doelen van uw bedrijf.

WordPress website laten maken Beek en Donk

234,- Vanaf prijs:

195,-

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Concepten

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS Responsive Webdesign (Voor tablet en mobile)

Wordpress website laten maken

De specialisten hebben naast kennis voor programmeren ook kennis van gebruiksvriendelijkheid en conversieoptimalisatie. Dit zorgt ervoor dat er ook goed wordt geconverteerd op de website en u hogere omzetten kunt behalen! U kunt zelf aangeven hoe u wilt dat de website eruit ziet, maar het kan ook dat u dit volledig overlaat aan de specialist of dat jullie dit samen in overleg ontwikkelen.

Veelgestelde vragen wordpress website maken in Beek en Donk

Wat zijn de kosten om in Beek en Donk een (goedkope) WordPress website te laten maken?

De kosten om een (goedkope) WordPress te laten maken zijn sterk afhankelijk van wat de wensen zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om slechts één pagina te laten ontwikkelen, maar ook om bijvoorbeeld 100 pagina’s te laten ontwikkelen. De grootte van de website heeft de grootste invloed op de kosten om een WordPress website te laten maken. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten welke functionaliteiten er op de website moeten komen. Hoe meer (complexe) functionaliteiten, hoe duurder de website zal zijn. Het is hierdoor lastig te zeggen wat een WordPress laten maken kost. Dit kan uitlopen van €200 tot €15.000. Overleg daarom altijd eerst goed met de specialisten wat uw wensen zijn, zodat zij een prijsberekening op maat voor u kunnen maken. Na het ontvangen van de prijs kunt u er zelf voor kiezen of u verder wilt met de specialist.

Gaat het om een webshop? Ook dit is mogelijk om te laten ontwikkelen door de specialisten van ServiceRight Multimedia uit Beek en Donk. Bij een webshop komen er meer functionaliteiten bij kijken zoals bijvoorbeeld een afrekenmodule. Dit moet allemaal correct werken, zodat de bestellingen soepel verlopen en u tevreden klanten krijgt en houdt. Het ontwikkelen van een webshop zal daardoor vaak ook iets duurder zijn dan een reguliere website. Het voordeel aan een WordPress website is dat u zelf ook eenvoudig aanpassingen kunt maken. Is er bijvoorbeeld een nieuwe collectie of moeten er producten uit de webshop worden gehaald? Dit kunt u eenvoudig zelf doen, zodat u in het vervolg geen extern persoon meer hoeft in te schakelen voor dit soort klussen!

Hoe kan ik mijn WordPress website onderhouden?

Wanneer de website eenmaal gebouwd is en staat, moet deze nog wel onderhouden worden. De updates voor WordPress websites gaan vaak snel en om ervoor te zorgen dat de website goed blijft werken en er geen bugs in terecht komen, is het belangrijk om de website goed te onderhouden. Wanneer u zelf helemaal geen kennis heeft van het onderhouden van websites en u heeft er ook geen tijd voor om dit te onderzoeken, dan kunt u ervoor kiezen om een specialist voor het onderhoud in te inschakelen. Dit kan bijvoorbeeld degene zijn die de website ook gebouwd heeft, die persoon weet immers al alle ins en outs van de website. Mocht de persoon in kwestie geen onderhoud voor WordPress websites doen, dan kunt u ook een ander persoon vinden via ServiceRight Multimedia. Er zijn genoeg specialisten aangesloten die u graag voorzien in het onderhoud voor uw WordPress website!

Wanneer u in het WordPress dashboard zit, ziet u eigenlijk direct of er updates zijn. Plugins kunt u vaak eenvoudig zelf updaten, echter dient u na elke update de website te controleren of alles nog correct werkt. Het kan soms namelijk voorkomen dat een functie die u gebruikt vanuit de plugin is aangepast en nu niet meer werkt. Zorg er ook voor dat er regelmatig een back-up van de website wordt gemaakt. Dit is vooral ook aan te raden als er een grote verandering is gemaakt op de website. Mocht er dan ineens iets misgaan tijdens het updaten, dan kunt u nog altijd terug naar de laatste versie van de website

Kan ik een nieuwe WordPress site maken naast de bestaande website in Beek en Donk?

Het is zeker mogelijk om een nieuwe WordPress website te laten maken in Beek en Donk naast de bestaande website. U hoeft dus niet bang te zijn dat de website niet bereikbaar is tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website. Het is te begrijpen dat u niet onbereikbaar wilt zijn voor de klanten en met name als u een webshop beheert, moeten de bestellingen uiteraard gewoon door kunnen blijven gaan. WordPress heeft daarom de mogelijkheid om binnen een testomgeving een website te ontwikkelen. Zo blijft de website aan de voorkant nog hetzelfde terwijl er aan de andere kant hard gewerkt kan worden aan een nieuwe website. Zodra de website in de testomgeving helemaal klaar is, alle functionaliteiten werken en u tevreden bent, kan de website overgezet worden waardoor de nieuwe website ook voor alle andere mensen te zien is en gebruik kunnen maken van de nieuwe website.

Het werken in een testomgeving kan gedaan worden door middel van een plugin. Deze zijn eenvoudig te installeren op de website. Dit kan bijvoorbeeld middels de plugin WP staging. Heeft u geen idee hoe dit allemaal precies werkt? Dan raden we aan hier een WordPress specialist voor in te schakelen via ServiceRight Multimedia. Zij hebben hier veel ervaring in en zorgen ervoor dat de website niet offline komt te staan en de klanten rustig de bestellingen kunnen blijven doen of de website kunnen blijven bezoeken. Zij kunnen ook voor u de nieuwe website live zetten zodra deze helemaal af is en klaar voor gebruik.

Over Beek en Donk

Beek-en-donk is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

In 3 stappen uw Wordpress website laten maken geregeld in Beek en Donk

Stap 1

Selecteer op onze website uw development dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de development dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Development in Beek en Donk voor uw Wordpress website laten maken?

500+ aangesloten servicepunten (Development bureaus)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde development bureaus van Nederland

Op maat toegewezen development bureaus op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7742 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Development

-20%

WordPress website laten maken NU tijdelijk 20% korting

Professionele website
Oplevering in 1 week
Eenvoudig zelf te onderhouden

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke